Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Календар

09 вересня 2016 р. ПАКУ запрошує на безкоштовний вебінар «Пакет інформаційного забезпечення фахівця корпоративного управління»

Ми живемо в «еру інформації». Зараз як ніколи правдива фраза «Хто володіє інформацією, той володіє світом». Кожен день приносить нам масу новин і змін, і, найчастіше, просто не вистачає часу ознайомиться з усіма і виділити головне. А не інформованість, зокрема фахівця корпоративного управління, може призвести до серйозних помилок в роботі.

Уже півроку виходить наш новий інформаційний продукт - Пакет інформаційного забезпечення спеціаліста корпоративного управління. Він користується значним попитом серед спеціалістів фахівців. Кожного місяця* після отримання нашого традиційного бюлетеня по електронній пошті наші передплатники беруть участь у півторагодинному вебінарі, на якому Олександр Окунєв та інші наші фахівці в режимі реального часу проводять огляд, роблять акценти на найцікавішому та дають свої коментарі до:

  • текстів нових нормативних документів у сфері корпоративного управління;
  • найцікавіших статей вітчизняних та зарубіжних фахових видань, матеріалів з мережі Інтернет;
  • опублікованих судових рішень з корпоративних спорів та іншої корисної інформації.

Спеціальною додатковою послугою для передплатників Пакету стала можливість проведення індивідуальної консультації з головою Правління ПАКУ Олександром Окунєвим.

Для тих, хто хоче дізнатися більше про Пакет інформаційного забезпечення спеціаліста корпоративного управління, подивитися, як виглядає електронний бюлетень, почути останні новини в сфері корпоративного управління, а також протестувати можливість взяти участь у вебінарі, запрошуємо зареєструватися на безкоштовний вебінар.

Дата проведення – 09 вересня 2016 р. з 15.00 до 16.30.

Вартість – безкоштовно.

Попередня реєстрація обов’язкова. Час реєстрації – до 15.00, 08 вересня 2016 р.

Реєстрація

Після реєстрації Вам прийде підтвердження реєстрації, а в день вебінару - посилання на вебінарну кімнату та інструкція щодо підключення.

З питаннями Ви можете звертатись до Ірини Біляченко – тел. (044) 22-88-759, 278-12-52, e-mail: info@cgpa.com.ua.

* Окрім відпускних січня і серпня/

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"