Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Календар

Компанія «Емкон» запрошує взяти участь у семінарі «Актуальні питання діяльності акціонерних товариств навесні 2018 року», який відбудеться в Одесі 06 лютого 2018 року.

Семінар присвячений змінам в законодавстві України, що регулює діяльність акціонерних товариств, в тому числі тим, що були внесені Законами України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів" (набрав чинності 06.01.2018 року) та "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення рівня корпоративного управління в акціонерних товариствах" (набрав чинності 04.06.2017 року).

Програма семінару включає такі питання:

  • зміни у підході до визначення публічних та приватних акціонерних товариств;
  • зміни у системі розкриття інформації та у вимогах до розкриття інформації емітентами цінних паперів, в тому числі щодо особливої інформації та річної інформації за 2017 рік;
  • зміни у процесі скликання та проведення загальних зборів акціонерів;
  • придбання акцій акціонерного товариства за наслідками придбання контрольного та значного контрольного пакета акцій;
  • обов’язковий продаж простих акцій акціонерами на вимогу особи (осіб, що діють спільно), яка є власником домінуючого контрольного пакета акцій (т.зв. "squeeze-out");
  • обов’язкове придбання особою (особами, що діють спільно), яка є власником домінуючого контрольного пакета акцій акціонерного товариства, акцій на вимогу акціонерів (т.зв. "sell-out");
  • зміни в інших корпоративних процедурах.

Семінар проводять:
Євген Петрик (директор компанії «Емкон», голова Правового комітету, член Правління Професійної асоціації корпоративного управління).
Олена Ступак (виконавчий директор компанії «Емкон», член Професійної асоціації корпоративного управління), має багаторічний практичний досвід розкриття інформації.

Учасники семінару отримають роздатковий матеріал, практичні поради щодо діяльності акціонерних товариств, зможуть отримати персональні консультації щодо конкретних ситуацій в акціонерних товариствах.

Також, пропонуємо Вам заздалегідь підготувати та направити на адресу petrik@emcon.com.ua запитання щодо корпоративного законодавства та розкриття інформації, відповіді на які будуть надані в додатковій сесії "Питання-відповіді".

Адреса проведення семінару: м. Одеса, вул Затишна, 11 (Приморський район, район музкомедії) готель Отрада, 4-поверх конференц -зал.
Дата проведення: 06 лютого 2018 року
Початок семінару: 10:00
Тривалість семінару: 5-6 годин
Вартість участі: 1500,00 грн. (без ПДВ).
Для двох та більше учасників від одного підприємства: знижка 20%.

Для участі в семінарі, будь ласка, зареєструйтесь.

Будемо раді, якщо Ви приєднаєтеся до учасників нашого семінару!

З пропозиціями, запитаннями, а також організаційними питаннями, будь ласка, звертайтесь до Дарменко Олени Анатоліївни за тел.: (044) 369-16-72 (73), адреса електронної пошти seminar@emcon.com.ua або до Ніколенко Ольги за тел.: (095) 571-40-07, (073) 633-63-36 адреса електронної пошти nkr.nikolaev@gmail.com

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"