Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

25.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

22.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

Всі новини Підписатись
 
Новини

Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: КС: Збори"

На сторінці http://soft.emcon.ua/ua/soft/ecks/download розміщено нову версію (1.3) програмного забезпечення "Емкон: КС: Збори".

Програмне забезпечення "Емкон: КС: Збори" дозволяє не лише забезпечити виконання технічних операцій під час скликання, організації та проведення загальних зборів акціонерів, а й автоматизувати цей процес та створити електронний архів документів на всіх етапах - від прийняття рішення про проведення загальних зборів акціонерів до оформлення документів за результатами їх проведення з дотриманням вимог Закону України «Про акціонерні товариства».

В оновленій версії:

1. Додано блок аналізу даних реєстрів власників цінних паперів.

2. Додано можливість завантаження в 64-бітних операційних системах реєстрів власників цінних паперів в електронному вигляді, що надаються НДУ.

3. Оновлено процедуру формування бюлетенів для голосування – додано можливість виводу бюлетенів за кількома шаблонами, додано шаблон бюлетеню з номерами сторінок, додано можливість параметризації шаблону бюлетеню (наприклад, для налаштування розміру шрифту).

4. Оновлена процедура розрахунку кворуму для випусків акцій у випадках, коли всі акції є голосуючими (для бездокументарних випусків акцій).

5. Додано можливість реєстрації учасника зборів від імені співвласників акцій.

6. Додано можливість «завершувати» голосування з питання порядку денного для блокування підрахунку голосів.

7. Додана можливість видання результатів голосування за питанням в цілому.

8. Оновлено шаблони документів з урахуванням практики, що склалася, - протоколу за підсумками реєстрації акціонерів, протоколу про підсумки голосування, протоколу загальних зборів, повідомлення про підсумки голосування. Додана можливість виводу проекту протоколу загальних зборів (без врахування результатів реєстрації акціонерів).

9. Усунені деякі дрібні помилки, виявлені під час експлуатації програмного забезпечення протягом грудня 2016 року – липня 2017 року.

10. В деяких формах оновлений інтерфейс користувача для більш зручної роботи з програмним забезпеченням.


Для завантаження або оновлення програмного забезпечення "Емкон: КС: Збори", будь ласка, перейдіть на сторінку http://soft.emcon.ua/ua/soft/ecks/download.


Із зауваженнями, питаннями та пропозиціями просимо звертатись до технічної підтримки за телефоном +380 (44) 379-16-73 (72) або електронною поштою за адресою support@emcon.com.ua

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"