Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Новини

Емкон анонсує акцію - розіграш квитків на П’ятий Міжнародний форум корпоративних секретарів 2018 та безкоштовної участі у заходах Компанії "Емкон"!

Емкон анонсує акцію для користувачів publication.in.ua - розіграш квитків на П’ятий Міжнародний форум корпоративних секретарів 2018, який проводитиметься Професійною асоціацією корпоративного управління  15 червня 2018 року  (далі – Форум), а також права (у вигляді купонів) на безкоштовну участь в одному із заходів, що проводяться в м.Києві Компанією «Емкон»!

Кожне замовлення емітента (далі - Учасник) на опублікування інформації в офіційному виданні НКЦПФР, зроблене за допомогою он-лайн сервісу publication.in.ua (далі – Замовлення), бере участь у розіграші безкоштовних (для учасника) квитків на участь у Форумі, а також купонів на безкоштовну участь в будь-якому із заходів, що проводяться в м.Києві Компанією «Емкон».

Умови участі в акції:

1) Всього відбуватиметься два розіграші квитків - 06 квітня та 11 травня 2018 року, під час кожного буде розіграно по три безкоштовних квитки на участь у Форумі, а також по три купони на безкоштовну участь в будь-якому із заходів, що проводяться в м.Києві Компанією «Емкон».

2) У розіграші 06 квітня беруть участь Замовлення, які будь зроблені в період з 22 січня по 31 березня та оплачені не пізніше 05 квітня.

3) У розіграші 11 травня беруть участь Замовлення, які будуть зроблені в період з 01 квітня по 08 травня та оплачені не пізніше 10 травня.

4) Розіграш квитків відбуватиметься шляхом формування переліку учасників, які зробили Замовлення та оплатили його у відповідний період, та вибору з переліку випадковим чином за допомогою сервісу www.random.org перших трьох учасників.

5) Розіграш купонів на безкоштовну участь в будь-якому із заходів, що проводяться в м.Києві Компанією «Емкон», відбуватиметься таким же чином, при чому переможці розіграшу квитків також прийматимуть участь у цьому розіграшу, отже матимуть шанс виграти двічі!

6) Якщо учасник потрапить до переліку переможців розіграшу два або три рази, такий учасник отримує один квиток та/або купон, а до переліку переможців буде включений наступний за переліком учасник.

7) Протягом п’яти робочих днів після розіграшу квитків переможці розіграшу мають підтвердити участь свого представника у Форумі. Якщо участь у встановлений строк не буде підтверджено, право на участь у Форумі переходитиме до наступного за переліком учасника.

8) У разі відмови учасника від участі у Форумі, право на участь у Форумі переходитиме до наступного за переліком учасника.

9) У разі відмови учасника від участі у Форумі, право на участь у Форумі переходитиме до наступного за переліком учасника. 

Нагадаємо результати минулорічного розіграшу:
Вітаємо переможців другого розіграшу квитків на Четвертий Міжнародний форум корпоративних секретарів 2017!
Вітаємо переможців першого розіграшу квитків на Четвертий Міжнародний форум корпоративних секретарів 2017!

Як, Ви, мабуть, помітили в цьому році ми збільшили кількість призів та зробили умови участі більш лояльними для учасників! 

Отже, запрошуємо Вас взяти участь в розіграші та бажаємо удачі!

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"