Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Новини

Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: КС: Збори"

На сторінці http://soft.emcon.ua/ua/soft/ecks/download розміщено нову версію (1.4) програмного забезпечення "Емкон: КС: Збори".

Програмне забезпечення "Емкон: КС: Збори" дозволяє не лише забезпечити виконання технічних операцій під час скликання, організації та проведення загальних зборів акціонерів, а й автоматизувати цей процес та створити електронний архів документів на всіх етапах - від прийняття рішення про проведення загальних зборів акціонерів до оформлення документів за результатами їх проведення з дотриманням вимог Закону України «Про акціонерні товариства».

В оновленій версії:

1. Реалізовані зміни, внесені до процедури скликання та проведення загальних зборів Законом України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів".

2. Оновлені бюлетені для кумулятивного голосування.


Для завантаження або оновлення програмного забезпечення "Емкон: КС: Збори", будь ласка, перейдіть на сторінку http://soft.emcon.ua/ua/soft/ecks/download.


Із зауваженнями, питаннями та пропозиціями просимо звертатись до технічної підтримки за телефоном +380 (44) 379-16-73 (72) або електронною поштою за адресою support@emcon.com.ua

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"