Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Новини

Емккон нагадує про необхідність розміщення не пізніше 31 січня календарного плану оприлюднення інформації емітентами, які здійснили публічну пропозицію та/або цінні папери яких допущені до торгів на фондовій біржі

Частиною сьомою статті 40 Закону України «Про цінні папери та фондовий ринок» передбачено вимогу щодо розміщення емітентами календарного плану оприлюднення інформації.

Емітенти, які здійснили публічну пропозицію та/або цінні папери яких допущені до торгів на фондовій біржі, зобов’язані не пізніше 31 січня кожного року оприлюднювати на власному веб-сайті календарний план розміщення у загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР про ринок цінних паперів або через особу, яка провадить діяльність з оприлюднення регульованої інформації від імені учасників фондового ринку, та на власному веб-сайті інформації, документів та повідомлень, оприлюднення яких вимагається відповідно до законодавства, крім особливої інформації.

Порядок розкриття і форма календарного плану НКЦПФР не встановлена. Отже оприлюднення на власному веб-сайті календарного плану розміщення вказаної інформації можно здійснити у довільній формі з врахуванням вимог Закону України «Про цінні папери та фондовий ринок».

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"