Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Новини

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку інформує щодо вимог про розкриття річної інформації емітентами цінних паперів за 2018 рік

На офіційному веб-сайті НКЦПФР розміщене повідомлення щодо вимог про розкриття річної інформації емітентами цінних паперів за 2018 рік до дати набрання чинності змінами до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів (далі - Положення), що враховують чинні вимоги Закону України "Про цінні папери та фондовий ринок".

Так, НКЦПФР допускає можливість підготовки та розкриття річної регулярної інформації за 2018 рік згідно чинної редакції Положення за умови зазначення у примітках до Змісту річної регулярної інформації у довільній формі інформації, яка має бути розкрита відповідно до Закону України "Про цінні папери та фондовий ринок", але форми для зазначення якої відсутні в Положенні.

Звертаємо також Вашу увагу, що НКЦПФР зазначає на необхідність рокриття у примітках всієї інформації, що відсутня у Положенні. В той же, час Закон України "Про цінні папери та фондовий ринок" встановлює різні вимоги щодо обсягів розкриття інформації для різних категорій емітентів цінних паперів (див. частину 8 статті 40 Закону).

Отже, якщо перед Вами стоїть завдання розкрити річну регулярну інформацію в найближчий час, радимо скористатися роз'ясненням НКЦПФР. В іншому випадку, доцільно дочекатись набрання чинності змінами до Положення та оновлення програмного забезпечення, що Вами використовується для підготовки інформації, що розкривається.

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"