Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Новини

Щодо розміщення інформації емітентами цінних паперів на власних веб-сайтах

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до змін, внесених до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів рішенням НКЦПФР від 04.12.2018 №854, змінено порядок розміщення інформації на власному веб-сайті наступним чином:

Інформація підлягає оприлюдненню емітентом на власному веб-сайті у формі електронного документа, придатного для сприймання змісту Інформації людиною, відтворення Інформації на папері, необмеженого завантаження та копіювання, із накладенням кваліфікованого електронного підпису уповноваженої особи емітента або кваліфікованої електронної печатки емітента.

При цьому, види інформації, що мають розміщуватись у такому порядку, зазначено в п.1 розділу І Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів (з урахуванняv внесених змін).

Емкон пропонує емітентам цінних паперів скористатися для розміщення інформації конструктором веб-сайтів emitents.net.ua, який підтримує нові вимоги щодо розміщення інформації на власному веб-сайті.

Ознайомитись з прикладом розміщення інформації на власному веб-сайті можна за посиланням http://emcon.emitents.net.ua/ua/docs/?fg_id=30.

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"