Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Новини

Емкон випускає програмне забезпечення "Емкон: Структура власності приватного акціонерного товариства"

На сторінці http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download розміщено програмне забезпечення "Емкон: Структура власності приватного акціонерного товариства" (1.0.0).

Програмне забезпечення "Емкон: Структура власності приватного акціонерного товариства" дозволяє створювати документи з інформацією про структуру власності приватного акціонерного товариства (якщо таким товариством не здійснювалася публічна пропозиція цінних паперів), 100 відсотків акцій якого прямо або опосередковано належать одній особі, крім товариства, 100 відсотків акцій якого прямо або опосередковано належать державі, для їх підписання кваліфікованим електронним підписом та завантаження на власний веб-сайт, а також для подання до НКЦПФР (report.xml).

Увага! На даний момент рекомендується використовувати програмне забезпечення для розкриття інформації про структуру власності приватного акціонерного товариства лише для випадків прямого володіння 100 відсотками акцій приватного акціонерного товариства. Для розкриття інформації про структуру власності приватного акціонерного товариства з опосередкованим володінням 100 відсотками акцій, ми рекомендуємо дочекатися оновлення, яке буде зроблене після внесення змін до Наказу НКЦПФР, який встановлює вимоги до структури файлу report.xml, що очікується на наступному тижні.

Для того, щоб використати програмне забезпечення, необхідно завантажити його зі сторінки http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download, зберегти файли з архіву в окремій папці та запустити файл EmconSV.exe.

У випадку виникнення проблем із використанням програмного забезпечення, а також із зауваженнями, питаннями та пропозиціями просимо звертатись до технічної підтримки за адресою електронної пошти support@emcon.com.ua або за телефонами +380 (44) 456-90-04 (05)

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"