Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Новини

До уваги підприємств, які складають фінансову звітність за міжнародними стандартами фінансової звітності! НКЦПФР повідомляє про початок функціонування в Україні системи фінансової звітності у форматі XBRL

НКЦПФР повідомляє про початок функціонування Системи фінансової звітності (СФЗ) у форматі XBRL, запускаючи 18 червня 2019 року відповідний програмний комплекс та спеціалізований веб-сайт frs.gov.ua, на якому буде розміщено базову інформацію для користувачів СФЗ.

Підприємства, які складають фінансову звітність за міжнародними стандартами фінансової звітності, мають у термін до 7 червня 2019 року надати інформацію для створення облікових записів у вигляді електронного документа, склад та форма якого повинні відповідати Специфікації електронної форми XML інформації про користувачів, уповноважених забезпечувати подання звітності підприємства.

Створити електронну форму інформації про користувачів, уповноважених забезпечувати подання звітності підприємства, можна за посиланням: https://www.nssmc.gov.ua/documents/tech_ifrs_initform.

Після створення електронної форми інформації, її необхідно направити в НКЦПФР через Кабінет клієнта АРІФРУ або засвідчити її кваліфікованим електронним підписом уповноваженої особи підприємства та надіслати на адресу ifrs_initform@nssmc.gov.ua.

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"