Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Новини

Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: КС: Збори" та додає новий вид ліцензії для використання програмного забезпечення для обробки реєстрів власників іменних цінних паперів, в тому числі, в нових форматах НДУ

На сторінці http://soft.emcon.ua/ua/soft/ecks/download розміщено нову версію (1.5.1) програмного забезпечення "Емкон: КС: Збори".

В оновленій версії додано підтримку нового виду ліцензії, який дозволяє використовувати програмне забезпечення лише для обробки реєстрів власників іменних цінних паперів в нових форматах НДУ. Нагадаємо, що в програмному забезпеченні "Емкон: КС: Збори" здійснюється:

1. Завантаження реєстрів, що надаються НДУ в електронному вигляді, в нових форматах (xml та csv) та в попередньому форматі (dbf).

2. Формування документів за шаблонами для переліку акціонерів, зокрема, поштових конвертів.

3. Формування переліку акціонерів в табличному форматі (doc).

4. Аналіз даних реєстру, в тому числі порівняння реєстрів на різні дати.

5. Аналіз змін у складі акціонерів в реєстрі порівняно реєстром на іншу дату.

Вартість ліцензії для обробки реєстрів власників іменних цінних паперів строком на один рік для одного емітента цінних паперів становить 500 гривень.


Для завантаження або оновлення програмного забезпечення "Емкон: КС: Збори", будь ласка, перейдіть на сторінку http://soft.emcon.ua/ua/soft/ecks/download.


Із зауваженнями, питаннями та пропозиціями просимо звертатись до технічної підтримки за телефоном +380 (44) 456-90-04 (05) або електронною поштою за адресою support@emcon.com.ua

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"