Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

07.03.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

Всі новини Підписатись
 
Календар

На численні побажання представників акціонерних товариств Центр корпоративного управління Міжнародного інституту бізнесу (ЦКУ) підготував три семінари, пов’язані з набуттям чинності Закону України «Про акціонерні товариства»

1. 19 лютого 2010 року відбудеться практикум «Організація кумулятивного голосування в АТ: як реалізувати вимоги нового законодавства» (далі - Захід).

Цілі проведення Заходу:

  • добитися повного розуміння особами, які відповідають в АТ за організацію корпоративних подій, усіх деталей і нюансів абсолютно нової для корпоративних відносин в Україні процедури кумулятивного голосування;
  • сфокусувати увагу на питаннях, що потребують додаткового врегулювання в локальних нормативних актах АТ;
  • надати учасникам зразки всіх документів, які складаються при проведенні кумулятивного голосування.

Практикум складається з:

  • вступної лекції про вимоги Закону України «Про акціонерні товариства» до випадків і порядку обрання Наглядової ради й Ревізійної комісії АТ шляхом кумулятивного голосування;
  • ділової гри «обрання Наглядової ради АТ» шляхом кумулятивного голосування, у якій кожен із учасників семінару виступить у ролі (а) мажоритарного акціонера; (б) міноритарного акціонера; (в) члена лічильної комісії АТ;
  • обговорення результатів ділової гри, узагальнення й формулювання питань, що потребують додаткового врегулювання в Статуті й Положеннях АТ;
  • заключної презентації, присвяченої практичним рекомендаціям із організації процедури кумулятивного голосування, а також обговоренню рекомендованих зразків документів, що складаються при проведенні кумулятивного голосування (бюлетень для голосування; протокол про результати голосування; протокол загальних зборів акціонерів).

2. 01 березня 2010 р. відбудеться практикум «Приведення статуту та інших внутрішніх нормативних документів АТ у відповідність до вимог нового законодавства України», який передбачає презентацію відповідних змін, пов’язаних з набуттям чинності ЗУ «Про АТ»; практичні поради щодо розробки кожного з розділів внутрішніх нормативних документів АТ на прикладі текстів статутів публічного та приватного АТ, повністю приведених у відповідність до вимог нового законодавства.

3. 02 березня 2010 р. відбудеться семінар «Значні правочини та правочини із заінтересованістю: порядок вчинення, погодження та оформлення. Конфліктні ситуації», який передбачає презентацію відповідних змін, пов’язаних з набуттям чинності ЗУ «Про АТ»; обговорення судової практики вирішення договірних спорів щодо компетенції органів управління АТ та наслідків непогодження (незатвердження), інших порушень під час укладення угод акціонерними товариствами; практичні поради щодо розробки кожного з розділів внутрішніх нормативних документів АТ на прикладі тексту відповідних розділів статуту АТ, приведеного у відповідність до вимог нового законодавства.

Більш детальну інформацію про заходи ЦКУ Ви можете подивитись на сайті www.iib.com.ua/cg.

З приводу участі у зазначених заходах звертайтесь
за тел. (044) 228-87-59 (прямий), 585-00-33 (вн. - 132)
e-mail: Inna.Naumenko@iib.com.ua
контактна особа Інна Науменко

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"