Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

07.03.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

Всі новини Підписатись
 
Календар

Компанія «Емкон» запрошує взяти участь у семінарі «Актуальні питання діяльності акціонерних товариств навесні 2020 року», який відбудеться в Полтаві 20 лютого 2020 року

Програма семінару присвячена питанням перспектив розвитку корпоративного законодавства найближчим часом, а також питанням корпоративного управління, що будуть актуальними для акціонерних товариств навесні 2020 року при проведенні річних загальних зборів та розкритті інформації, та включає такі питання (у зв’язку з постійними змінами в законодавстві, програма може бути доповнена іншими актуальними питаннями):

  • Чого очікувати акціонерним товариствам найближчим часом від законодавців – законопроекти, що знаходяться на розгляді в Верховній раді, та їх можливий вплив на діяльність акціонерних товариств.
  • Проведення обов’язкового аудиту фінансової звітності: кому потрібно, як обрати аудитора. Висловлення думки аудитором щодо звіту про корпоративне управління.
  • Зміни у Положенні про розкриття інформації емітентами цінних паперів (зокрема щодо річної регулярної інформації).
  • Подання до НКЦПФР фінансової звітності та консолідованої фінансової звітності, складеної на основі таксономії фінансової звітності за міжнародними стандартами (XBRL).
  • Зміни в сфері правозастосування за порушення на ринку цінних паперів та фондового ринку.
  • Зміни в депозитарній системі України, нові сервіси Центрального депозитарію, які можуть стати в нагоді акціонерним товариствам.
  • Зміни в сфері державної реєстрації юридичних осіб.
  • Основні вимоги до статутів акціонерних товариств; приведення статуту у відповідність до вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів» №2210-VIII; дії НКЦПФР у випадку не приведення статуту у відповідність до вимог Закону №2210-VIII.
  • Типові помилки при скликанні та організації проведення загальних зборів акціонерів, нові практики, деякі позиції господарських судів щодо питань скликання та проведення загальних зборів.

Семінар проводять:
Євген Петрик (директор компанії «Емкон», голова Правового комітету, член Правління Професійної асоціації корпоративного управління).
Олена Ступак (виконавчий директор компанії «Емкон», член Професійної асоціації корпоративного управління, має багаторічний практичний досвід розкриття інформації).

Учасники семінару отримають роздатковий матеріал, практичні поради щодо діяльності акціонерних товариств, зможуть отримати персональні консультації щодо конкретних ситуацій в акціонерних товариствах.

Також, пропонуємо Вам заздалегідь підготувати та направити на адресу petrik@emcon.com.ua запитання щодо корпоративного законодавства та розкриття інформації, відповіді на які будуть надані в ході семінару.

Адреса проведення семінару: м. Полтава, вул Європейська (Фрунзе), 6 (центр міста), зупинка Луначарського, центральний вхід
Дата проведення: 20 лютого 2020 року
Початок семінару: 10:00
Тривалість семінару: 4-5 годин
Вартість участі (без ПДВ): для емітентів цінних паперів - 1800,00 грн., для представників аудиторських, юридичних та консалтингових компаній - 2800 грн.
Для двох та більше учасників від одного підприємства: знижка 10%.
Для учасників, які брали участь в семінарі в Полтаві в 2019 році: додаткова знижка 5%.

Для участі в семінарі, будь ласка, зареєструйтесь.

Будемо раді, якщо Ви приєднаєтеся до учасників нашого семінару!

З пропозиціями та запитаннями звертайтесь
за тел. +380 (44) 456-90-04 (05)
e-mail: seminar@emcon.com.ua
контактна особа Дарменко Олена

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"