Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Календар

Компанія «Емкон» запрошує взяти участь у семінарі «Актуальні питання діяльності акціонерних товариств навесні 2022 року», який відбудеться в Полтаві 17 лютого 2022 року

На семінарі можна буде дізнатися про новації в законодавстві України, що регулює діяльність акціонерних товариств та інфраструктури фондового ринку, освіжити в пам’яті основні «сезонні» процедури щодо проведення загальних зборів акціонерів та розкриття інформації, отримати корисну інформацію щодо нових практик в сфері корпоративного управління.

Програма семінару включає такі питання:

  • Зміни, передбачені проектом нового Закону України «Про акціонерні товариства», які можуть вплинути на процес проведення річних загальних акціонерів, діяльність органів управління та акціонерного товариства в цілому, у разі його прийняття та набрання чинності до 30.04.2022 року.
  • Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення залучення інвестицій та запровадження нових фінансових інструментів»: зміни, що стосуються акціонерних товариств та їх цінних паперів, зміни у вимогах до розкриття інформації.
  • Розкриття інформації в 2022 році: що і в які строки розкриваємо, зміни в річній та проміжній інформації про емітента, практичні аспекти розкриття поширених видів особливої інформації.
  • Особливості розкриття інформації підприємствами, що становлять суспільний інтерес.
  • Розкриття фінансової звітності, складеної відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності, відповідно до таксономії UA XBRL МСФЗ в електронному форматі іXBRL.
  • Нові вимоги до аудиторських звітів, що подаються до НКЦПФР, в тому числі у складі річної регулярної інформації.
  • Різна корисна інформація, новації в роботі Національного депозитарію України, особливості державної реєстрації відомостей про кінцевих бенефіціарних власників акціонерних товариств, тощо.

У зв’язку з постійними змінами в законодавстві, програма може бути змінена або доповнена іншими актуальними питаннями.

Семінар проводять:
Євген Петрик (директор компанії «Емкон», голова Правового комітету, член Правління Професійної асоціації корпоративного управління).
Олена Ступак (виконавчий директор компанії «Емкон», член Професійної асоціації корпоративного управління, має багаторічний практичний досвід розкриття інформації).

Учасники семінару отримають роздатковий матеріал, практичні поради щодо діяльності акціонерних товариств, зможуть отримати персональні консультації щодо конкретних ситуацій в акціонерних товариствах.

Також пропонуємо Вам заздалегідь підготувати та направити на адресу petrik@emcon.com.ua запитання щодо корпоративного законодавства та розкриття інформації, відповіді на які будуть надані в ході семінару.

Адреса проведення семінару: м. Полтава, вул. Соборностi, 57, Готель «Алея Гранд», конференц-зал
Дата проведення: 17 лютого 2022 року
Початок семінару: 10:00
Тривалість семінару: 4-5 годин
Вартість участі (без ПДВ): для емітентів цінних паперів - 2100,00 грн., для представників аудиторських, юридичних та консалтингових компаній - 3100 грн.
Для двох та більше учасників від одного підприємства: знижка 10%.
Для учасників, які брали участь в семінарі в Полтаві в 2021 році: додаткова знижка 5%.

Будемо раді, якщо Ви приєднаєтеся до учасників нашого семінару!

Для відвідування (доступу) заходу обов’язковою умовою для учасників є ознайомлення з обмеженнями протиепідемічних заходів, передбачених Постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 № 1236 (зі змінами та доповненнями) (далі - документ). Умови застосування протиепідемічних обмежень при проведенні заходів і наявність саме яких документів повинні бути у учасників передбачені у вище зазначеному документі (сертифікат вакцинації, негативний ПЦР-тест або експрес-тест, проведений не менш як за 72 годин до заходу, довідка про одужання). Дякуємо за розуміння!

З пропозиціями та запитаннями звертайтесь
за тел. +380 (44) 456-90-04 (05)
e-mail: seminar@emcon.com.ua
контактна особа Дарменко Олена

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"