Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Календар

Компанія «Емкон» запрошує Вас взяти участь у семінарі "Приведення діяльності акціонерних товариств у відповідність з Законом України «Про акціонерні товариства»", який відбудеться 03 березня 2011 року у м.Полтава.

Семінар проводиться за участі Полтавського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

В роботі семінару візьмуть участь:
Щербина О.В. - радник юридичної фірми «Саєнко Харенко», член Консультативно-експертної ради ДКЦПФР, співавтор Закону України «Про акціонерні товариства», кандидат юридичних наук, адвокат.
Петрик Є.О. - директор компанії «Емкон», провідний фахівець-практик з питань корпоративного управління.
Кривоносова О.В. - заступник начальника територіального управління ДКЦПФР, автор понад 30 публікацій з практичних питань діяльності АТ в фахових виданнях.

На семінарі розглядатимуться наступні питання:

  1. Зміни до Закону України «Про акціонерні товариства» від 03.02.2011 - новий підхід в правовому регулювання діяльності акціонерних товариств
  2. Скликання та проведення загальних зборів акціонерів за новим Законом – вирішення проблемних питань.
  3. Нові вимоги до порядку формування та організації діяльності органів акціонерного товариства.
  4. Розробка та порядок набрання чинності нового статуту акціонерного товариства та внутрішніх положень - як вирішити проблемні питання.
  5. “Перехідні” загальні збори в 2011 році. Порядок прийняття рішень щодо приведення діяльності АТ у відповідність з ЗУ «Про акціонерні товариства»
  6. Нові повноваження ДКЦПФР по контролю за проведенням загальних зборів акціонерів. Нова відповідальність посадових осіб АТ.
  7. Взаємодія акціонерного товариства зі зберігачем та депозитарієм при дематеріалізації акцій, організації обігу акцій, проведенні загальних зборів акціонерів.
  8. Нові вимоги щодо розкриття інформації про діяльність АТ: річний звіт, особлива інформація, надання інформації на запит акціонеру, створення веб-сайту акціонерного товариства, повідомлення акціонерів про проведення зборів акціонерів.

Учасники семінару отримають практичні поради з досвіду лекторів щодо приведення діяльності АТ у відповідність з Законом України «Про акціонерні товариства», зможуть отримати персональні консультації щодо конкретних ситуацій в АТ, обмінятися досвідом зі своїми колегами - учасниками семінару.

Для участі в семінарі надішліть, будь ласка, факсом або електронною поштою заповнену заявку або заповніть анкету на нашому сайті.

Адреса проведення семінару: м. Полтава, вул. Червоноармійська, 3, Полтавська облспоживспілка, конференц-зала на 3-му поверсі
Початок: 03 березня 2011 року об 11:00. Початок реєстрації в 10:30.
Вартість участі (без ПДВ) – 550 грн.
Для двох та більше учасників від одного підприємства - знижка 15%.

Будемо раді, якщо Ви приєднаєтеся до учасників нашого семінару!

З пропозиціями та запитаннями звертайтесь до
Дарменко Олени Анатоліївни за тел. +38 (044) 379-16-73(72) e-mail: seminar@emcon.com.ua
Кривоносової Оксани Володимирівни за тел. +380 (5322) 7-45-96

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"