Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Календар

Компанія "Емкон" запрошує взяти участь у черговому семінарі на тему "Дематеріалізація цінних паперів. Від «А» до «Я»", який відбудеться 18.12.2009 року в м. Києві.

Згідно з ст. 20 Закону України "Про акціонерні товариства" (стаття набуває чинності з 29 жовтня 2010 року) акції акціонерних товариств існуватимуть виключно в бездокументарній формі. Відповідно до роз’яснення від 14.07.2009 №8, затвердженого рішенням ДКЦПФР від 14.07.2009 №797, починаючи з 01.05.2011 року всім акціонерним товариствам необхідно виконувати всі вимоги Закону України "Про акціонерні товариства" в повному обсязі, в тому числі положення частини другої статті 20 щодо виключно бездокументарної форми існування акцій.

Маючи досвід проведення семінарів та володіючи глибокими знаннями з питань корпоративного управління, Компанія "Емкон" проводить семінар на тему "Дематеріалізація цінних паперів. Від «А» до «Я»", на якому представники акціонерних товариств зможуть отримати практичні поради та проконсультуватися щодо проведення дематеріалізації з провідними фахівцями Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, депозитаріїв, зберігачів та компанії "Емкон".

Учасники семінару отримають практичні поради, матимуть можливість задати питання, обговорити спірні моменти, обмінятися досвідом з усіма учасниками семінару, а також отримають методичний матеріал "Переведення випуску іменних акцій документарної форми існування у бездокументарну форму існування", що включає в себе інформацію про основні етапи дематеріалізації, строки, яких необхідно дотримуватись під час дематеріалізації, документи, які необхідно підготувати для проведення дематеріалізації, відповідні законодавчі та нормативні документи.

Заявка для участі в семінарі

Програма семінару

Основні етапи дематеріалізації. Терміни переведення випуску акцій в бездокументарну форму існування.
Доповідач – виконавчий директор компанії "Емкон" Ступак Олена Володимирівна

Прийняття рішення про дематеріалізацію цінних паперів. Які питання вносити в порядок денний, що повинен містити протокол в частині рішення про дематеріалізацію, вимоги до повідомлення про дематеріалізацію.
Доповідач – представник ДКЦПФР

Бездокументарна форма існування акцій. Функції депозитарію при організації обігу цінних паперів та взаємодії з емітентами цінних паперів при проведенні загальних зборів акціонерів та в інших випадках, передбачених законодавством України.
Доповідач – начальник клієнтського відділу ВАТ "Національний депозитарій України" Федорова Олена Едуардівна

Функції зберігача при організації обігу цінних паперів. На що потрібно звернути увагу при виборі зберігача в процесі дематеріалізації цінних паперів.
Доповідач – уточнююється

Практичні поради щодо переведення випуску цінних паперів в бездокументарну форму.
Доповідач – виконавчий директор компанії "Емкон" Ступак Олена Володимирівна

Будемо раді, якщо Ви приєднаєтеся до учасників нашого семінару!

Адреса проведення семінару: м. Київ, пр-т Перемоги, 67, центр професійної освіти "Славутич", ст. М "Нивки"
Схема проїзду


Вартість участі (з ПДВ) – 800 грн.
Для двох та більше учасників від одного підприємства - знижка 10%.
Для учасників, які брали участь в інших семінарах компанії «Емкон», додаткова знижка 5%.
Для членів ПАРД та УАІБ - спеціальна додаткова знижка 10%.

З пропозиціями та запитаннями звертайтесь
за тел. +38 (044) 360-17-36, 206-10-67 (68)
e-mail: seminar@emcon.com.ua
контактна особа Ступак Олена Володимирівна

Компанія "Емкон" - це команда кваліфікованих фахівців в області підготовки та розкриття фінансової та корпоративної інформації емітентами цінних паперів в Україні, а також в сфері корпоративного управління в акціонерних товариствах, була створена в 2009 році визнаними професіоналами в сфері розкриття інформації, які брали безпосередню участь в побудові та роботі електронної системи розкриття інформації емітентами цінних паперів в Україні.
Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"