Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Новини

На офіційному сайті НКЦПФР оприлюднено проєкт рішення НКЦПФР «Про затвердження Положення про здійснення публічної пропозиції цінних паперів»

Проєкт рішення розроблений з метою приведення Положення про здійснення публічної пропозиції цінних паперів у відповідність до вимог Закону України «Про ринки капіталу та організовані товарні ринки» для встановлення вимог, умов та порядку здійснення публічної пропозиції цінних паперів, строку дії такої пропозиції.

Запропонована нова редакція Положення про здійснення публічної пропозиції цінних паперів передбачає наступні зміни:

  1. Умови та порядок здійснення публічної пропозиції таких цінних паперів, як сертифікати ФОН, опціонні сертифікати, депозитні сертифікати банків.
  2. Запровадження коригуючих коефіцієнтів для застосування вартісного показника при здійсненні публічної пропозиції, яка не вимагає оформлення проспекту.
  3. Передбачена для емітента цінних паперів можливість подання на затвердження реєструвальному органу проспекту цінних паперів як одного документа, так і окремих його документів.

Ознайомитись з текстом проєкту рішення можна за посиланням https://www.nssmc.gov.ua/document/?id=12651754

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"