Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

07.03.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

Всі новини Підписатись
 
Новини

НКЦПФР нагадує підприємствам, які становлять суспільний інтерес, та професійних учасників ринку про необхідність подання даних про суб’єкта аудиторської діяльності

НКЦПФР нагадує що підприємства, що становлять суспільний інтерес, до підписання договору про аудит фінансової звітності інформують НКЦПФР про обраного аудитора в електронному вигляді за формою, затвердженою НКЦПФР. У разі заміни аудитора, підприємства, що становлять суспільний інтерес, подають зміни у повідомленні. Паперова форма повідомлення не подається.

В примітках до повідомлення слід вказувати звітний рік, за який буде проведений обов’язковий аудит фінансової звітності підприємства, що становить суспільний інтерес.

Такі повідомлення про аудитора, який надаватиме послуги з аудиту фінансової звітності, направляють до НКЦПФР лише ті підприємства, які відповідно до законодавства подають до НКЦПФР фінансову звітність у складі регульованої інформації – тобто професійні учасники ринку капіталу, які є фінансовими установами, та ліцензування яких здійснює НКЦПФР, а також емітенти цінних паперів, якщо вони відносяться до категорії підприємств, що становлять суспільний інтерес.

Нагадуємо, що можливість підготовки повідомлення про аудитора реалізована в програмному забезпеченні Емкон: Звіт.

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"