Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

25.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

22.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

Всі новини Підписатись
 
Календар
Компанія "Емкон" виступить інформаційним партнером

підсумкової конференції спільного проекту CIPE та МІБ
«Вдосконалення корпоративного управління в секторі малого та середнього бізнесу»

що відбудеться 28 вересня 2010 р. в Міжнародному інституті бізнесу

17.09.2008 в Україні був прийнятий Закон "Про акціонерні товариства" (далі по тексту - "Закон"), що набув чинності з 29.04.2009. Закон встановлює загальноприйняті у світі правила роботи акціонерних компаній, яких раніше не було в Україні. Поширення з 30.04.2011 дії Закону на всі АТ, приведе до істотного ускладнення і дорожчання ведення бізнесу для компаній, що працюють в цій організаційно-правовій формі. Особливо хворобливо це позначиться на дрібних і середніх компаніях, створених в процесі масової приватизації 1990-2000 років.

Розуміючи масштаби та складність проблеми, Міжнародний інститут бізнесу за підтримки Центру Міжнародного приватного підприємництва (CIPE) протягом 2009–2010 рр. проводив реалізацію проекту "Демократизація форми ведення малого та середнього бізнесу в Україні" (далі – "Проект"), в рамках якого:

  • Розроблені порівняльні характеристики альтернативних організаційно-правових форм підприємництва, в які можуть бути перетворені АТ.
  • Розроблені покрокові алгоритми перетворення акціонерної компанії в кожну з альтернативних організаційно-правових форм підприємництва.
  • Проведено спільно з ДКЦПФР серії з 3 безкоштовних семінарів у найбільших промислових регіонах України (Львів, Одеса, Харків) для всіх "діючих осіб" реорганізаційних процедур із розповсюдженням серед учасників розроблених методичних рекомендацій.
  • Готуються проекти Положень ДКЦПФР про порядок перетворення АТ та порядок анулювання випуску акцій при перетворенні.
  • Створено на WEB-сайті МІБ розділ, присвячений Проекту, в якому розміщені у вільному доступі всі методичні матеріали, відкритий форум для їх обговорення, є можливість отримання безкоштовних онлайн консультацій тощо.
  • Опубліковано серію статей з проблематики Проекту в ділових ЗМІ України.

Запрошуємо Вас на завершальну конференцію Проекту "Вдосконалення корпоративного управління у секторі малого та середнього бізнесу", на якій будуть презентовані всі матеріали Проекту, обговорені рекомендації по удосконаленню діючого законодавства.

Учасники Конференції зможуть взяти участь в обговоренні всіх матеріалів, дізнатись думку представників державних органів, познайомитись з досвідом Росії.

Місце проведення: м. Київ, Брест-Литовське шосе 8А, Міжнародний інститут бізнесу, конференц-зала.

Участь у конференції – безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова!

З питань участі Ви можете звертатися до Інни Мозгової
за тел. - (044) 228-87-59 (прямий), 585-00-33 (вн. - 132)
e-mail: Inna.Naumenko@iib.com.ua, cg@iib.com.ua
www.iib.com.ua

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"