Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

25.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

22.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

Всі новини Підписатись
 
Послуги

Забезпечення існування цінних паперів у електронній формі (дематеріалізація)

Згідно з Законами України "Про акціонерні товариства", "Про ринки капіталу та організовані товарні ринки" та "Про депозитарну систему України" емісійні цінні папери випускаються лише в електронній формі існування, а підприємства, які випустили цінні папери в документарній формі існування, повинні були перевести їх у електронну форму існування.

Ми організовуємо та проводимо процедуру забезпечення існування цінних паперів у електронній формі (дематеріалізацію) як "під ключ", так і на будь-якому окремому етапі:

  • Підготовка рішення* про забезпечення існування іменних цінних паперів у електронній формі для його затвердження уповноваженим органом емітента (виконавчим органом, наглядовою радою або загальними зборами).
  • Підготовка та забезпечення оприлюднення необхідних повідомлень (про скликання загальних зборів, про прийняття рішення про забезпечення існування іменних цінних паперів у електронній формі, тощо).
  • Підготовка пакету документів для заміни свідоцтва про реєстрацію випуску іменних цінних паперів документарної форми існування на свідоцтво про реєстрацію випуску іменних цінних паперів у електронній формі, супроводження розгляду пакету документів в НКЦПФР.
  • Супроводження при укладенні договору про обслуговування випуску цінних паперів з Центральним депозитарієм.
  • Підготовка документів необхідних для відкриття рахунку в цінних паперах емітента в Центральному депозитарії.
  • Підготовка документів необхідних для передачі документів системи реєстру власників іменних цінних паперів.
  • Підготовка документів необхідних для депонування глобального сертифіката в Центральному депозитарії.
  • Супроводження при проведенні процедури переведення іменних цінних паперів у електронну форму існування у Центральному депозитарії та депозитарних установах.

У випадку необхідності наші фахівці можуть організувати та провести загальні збори акціонерів для прийняття рішення про забезпечення існування іменних цінних паперів у електронній формі.

* Звертаємо увагу на те, що, у відповідності до п.1 Розділу 2 Положення про порядок забезпечення існування іменних цінних паперів у електронній формі, затвердженого рішенням НКЦПФР №47 від 22.01.2014 року, у випадку відсутності документів системи реєстру цього випуску у емітента, або в Центральному депозитарії, або в депозитарній установі, яка остання здійснювала ведення реєстру власників іменних цінних паперів цього випуску, як в уповноваженого на зберігання, емітент до прийняття уповноваженим органом рішення про забезпечення існування іменних цінних паперів у електронній формі повинен здійснити дії щодо відновлення інформації про власників іменних цінних паперів цього випуску (реєстру власників іменних цінних паперів).


За більш детальною інформацією та для замовлення послуги звертайтесь:

Ступак Олена
Тел.: +380 (44) 456-90-04 (05), +380 (67) 392-16-83
Ел. пошта: stupak@emcon.com.ua

Мігулько Ольга
Тел.: +380 (44) 456-90-04 (05), +380 (97) 274-18-92
Ел. пошта: migulko@emcon.com.ua

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"