Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Новини

Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

На сторінці http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download розміщено оновлену версію програмного забезпечення "Емкон: Звіт" (1.11.2).

Для того, щоб оновити програмне забезпечення, необхідно завантажити Пакет для встановлення Емкон: Звіт зі сторінки http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download, запустити завантажений файл (EmconZvitInstall.exe) та у вікні із запитом "Змінити/Виправити/Видалити" обрати "Виправити".

В оновленій версії внесено зміни в частині формування річної регулярної інформації, починаючи з інформації за 2018 рік, в зв'язку з набранням чинності наказу Голови НКЦПФР від 05.04.2019 №76 Щодо внесення змін до наказу Голови Комісії від 05.11.2015 р. № 219 «Щодо затвердження Опису розділів та схем ХМL файлів електронної форми інформації емітентів цінних паперів відповідно до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів», затвердженого у зв’язку з набранням чинності рішення НКЦПФР від 04.12.2018 №854 «Про затвердження Змін до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів».

В даній версії не підтримуються форми інформації про зміну осіб, яким належить право голосу за акціями…, які є власниками фінансових інструментів… та інформації про іпотечні цінні папери. Відповідне оновлення очікується на наступному тижні.

Звертаємо Вашу увагу, що НКЦПФР готує наказ, яким буде внесено зміни до структури річної регулярної інформації. Відповідне оновлення також очікується на наступному тижні.

Для продовження роботи над річною регулярною інформацією, створеною в попередній версіїї Емкон: Звіт, достатньо просто відкрити цю інформацію в програмі, всі дані будуть автоматично конвертовані в новий формат.

Для імпорту даних за 2017 рік з файлів report.xml створених в інших програмних продуктах потрібно: 1) зберегти файл report.xml в окремій папці; 2) відкрити річну інформацію за 2017 рік та зберегти її; 3) створити річну регулярну інформацію за 2018 рік та завантажити дані попереднього періоду.

В будь-якому разі, ми рекомендуємо зберегти резервні копії річних регулярних інформацій, які будуть вперше завантажуватись в Емкон: Звіт.

У зв'язку зі стислими термінами внесення змін до програмного забезпечення, в його роботі можливі помилки. Просимо відразу повідомляти нам про це електронною поштою на адресу support@emcon.com.ua. Дякуємо за розуміння!

У випадку виникнення проблем із використанням програмного забезпечення Емкон: Звіт, а також із зауваженнями, питаннями та пропозиціями просимо звертатись до технічної підтримки за адресою електронної пошти support@emcon.com.ua або за телефонами +380 (44) 456-90-04 (05)

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"