Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

14.06.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.06.2024 Вітаємо з днем працівника фондового ринку!

12.06.2024 НКЦПФР внесла зміни до рішення від 24.01.2024 № 98 «Щодо розкриття регульованої інформації емітентами цінних паперів, особами, які надають забезпечення за такими цінними паперами та радниками з корпоративних прав під час дії воєнного стану в Україні»

12.06.2024 НКЦПФР затвердила порядок реєстрації випусків акцій при спрощеній процедурі до капіталізації та реорганізації страховиків

12.06.2024 НКЦПФР затвердила нові вимоги до положення та звіту про винагороду членів наглядової ради, ради директорів та виконавчого органу акціонерного товариства

Всі новини Підписатись
 
Новини

Емкон анонсує акцію - розіграш квитків на П’ятий Міжнародний форум корпоративних секретарів 2018 та безкоштовної участі у заходах Компанії "Емкон"!

Емкон анонсує акцію для користувачів publication.in.ua - розіграш квитків на П’ятий Міжнародний форум корпоративних секретарів 2018, який проводитиметься Професійною асоціацією корпоративного управління  15 червня 2018 року  (далі – Форум), а також права (у вигляді купонів) на безкоштовну участь в одному із заходів, що проводяться в м.Києві Компанією «Емкон»!

Кожне замовлення емітента (далі - Учасник) на опублікування інформації в офіційному виданні НКЦПФР, зроблене за допомогою он-лайн сервісу publication.in.ua (далі – Замовлення), бере участь у розіграші безкоштовних (для учасника) квитків на участь у Форумі, а також купонів на безкоштовну участь в будь-якому із заходів, що проводяться в м.Києві Компанією «Емкон».

Умови участі в акції:

1) Всього відбуватиметься два розіграші квитків - 06 квітня та 11 травня 2018 року, під час кожного буде розіграно по три безкоштовних квитки на участь у Форумі, а також по три купони на безкоштовну участь в будь-якому із заходів, що проводяться в м.Києві Компанією «Емкон».

2) У розіграші 06 квітня беруть участь Замовлення, які будь зроблені в період з 22 січня по 31 березня та оплачені не пізніше 05 квітня.

3) У розіграші 11 травня беруть участь Замовлення, які будуть зроблені в період з 01 квітня по 08 травня та оплачені не пізніше 10 травня.

4) Розіграш квитків відбуватиметься шляхом формування переліку учасників, які зробили Замовлення та оплатили його у відповідний період, та вибору з переліку випадковим чином за допомогою сервісу www.random.org перших трьох учасників.

5) Розіграш купонів на безкоштовну участь в будь-якому із заходів, що проводяться в м.Києві Компанією «Емкон», відбуватиметься таким же чином, при чому переможці розіграшу квитків також прийматимуть участь у цьому розіграшу, отже матимуть шанс виграти двічі!

6) Якщо учасник потрапить до переліку переможців розіграшу два або три рази, такий учасник отримує один квиток та/або купон, а до переліку переможців буде включений наступний за переліком учасник.

7) Протягом п’яти робочих днів після розіграшу квитків переможці розіграшу мають підтвердити участь свого представника у Форумі. Якщо участь у встановлений строк не буде підтверджено, право на участь у Форумі переходитиме до наступного за переліком учасника.

8) У разі відмови учасника від участі у Форумі, право на участь у Форумі переходитиме до наступного за переліком учасника.

9) У разі відмови учасника від участі у Форумі, право на участь у Форумі переходитиме до наступного за переліком учасника. 

Нагадаємо результати минулорічного розіграшу:
Вітаємо переможців другого розіграшу квитків на Четвертий Міжнародний форум корпоративних секретарів 2017!
Вітаємо переможців першого розіграшу квитків на Четвертий Міжнародний форум корпоративних секретарів 2017!

Як, Ви, мабуть, помітили в цьому році ми збільшили кількість призів та зробили умови участі більш лояльними для учасників! 

Отже, запрошуємо Вас взяти участь в розіграші та бажаємо удачі!

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"