Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Новини

НКЦПФР схвалено роз'яснення «Щодо застосування окремих положень Закону України «Про ринки капіталу та організовані товарні ринки» стосовно порядку розкриття проміжної інформації товариствами, які є підприємствами, що становлять суспільний інтерес та є емітентами цінних паперів» (щодо необхідності огляду аудитором проміжної фінансової інформації)

НКЦПФР в своєму роз'ясненні зазначає, що проміжна інформація підприємств, що становлять суспільний інтерес, та які є емітентами цінних паперів повинна містити, зокрема, проміжну фінансову звітність разом із звітом про огляд проміжної фінансової інформації, та підлягає розкриттю в порядку визначеному законодавством. У разі якщо проміжну фінансову звітність перевірено суб’єктом аудиторської діяльності, відповідні документи суб’єкта аудиторської діяльності у повному обсязі мають бути включені до такої звітності. Якщо проміжну фінансову звітність не перевірено суб’єктом аудиторської діяльності, емітент повинен про це окремо зазначити у своїй проміжній фінансовій інформації.

Таким чином, здійснення огляду аудитором проміжної фінансової інформації не є обов'язковим.

Також НКЦПФР зазначає, що підприємства, що становлять суспільний інтерес, та які є емітентами цінних паперів, до набрання чинності змін до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів, повинні розкривати проміжну інформацію відповідно до вимог форм встановлених Додатком 29 чинної редакції Положення з урахуванням норм та шляхів визначених чинним законодавством.

Ознайомитись з текстом роз'яснення можна за посиланням https://www.nssmc.gov.ua/document/?id=12531785

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"