Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Календар

Проведення річних загальних зборів акціонерного товариства за 2019 рік

Відповідно до статті 32 Закону України "Про акціонерні товариства" річні загальні збори акціонерного товариства проводяться не пізніше 30 квітня наступного за звітним року.

До порядку денного річних загальних зборів акціонерного товариства обов’язково вносяться питання про затвердження річного звіту акціонерного товариства, розподіл прибутку і збитків акціонерного товариства та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту наглядової ради (за наявності органу), звіту виконавчого органу, звіту ревізійної комісії або ревізора (за наявності органу).

До порядку денного річних загальних зборів акціонерного товариства також вносяться інші питання, розгляд яких річними загальними зборами акціонерного товариства є обов’язковим відповідно до закону, а також можуть вноситись інші питання, що належать до компетенції загальних зборів акціонерного товариства.

Емкон надає послуги з підготовки, організації та проведення загальних зборів.

Якщо Ви самостійно організовуєте та проводите загальні збори, запрошуємо скористатись нашим програмним забезпеченням Емкон:КС:Збори.

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"