Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

07.03.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

Всі новини Підписатись
 
Послуги

Діагностика стану розкриття інформації

У діяльності будь-якого емітента цінних паперів можуть накопичуватись помилки при розкритті інформації на фондовому ринку, які можуть буди пов'язаними з: відсутністю (або звільненням) працівника (корпоративного секретаря), який забезпечує розкриття інформації емітентом цінних паперів; недостатністю кваліфікації такого працівника, в тому числі, внаслідок постійних змін у вимогах, які встановлюються законодавством України щодо розкриття інформації; банальною неуважністю, тощо.

Наші фахівці, які постійно працюють з системою розкриття інформації з початку її створення, можуть провести діагностику стану розкриття інформації емітентом цінних паперів.

Під час діагностики досліджуються корпоративні та фінансово-господарські події в діяльності емітента цінних паперів, інформація про які має бути розкрита в особливій та регулярній інформації у відповідності до вимог Закону України "Про ринки капіталу та організовані товарні ринки" та Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів, затвердженого рішенням НКЦПФР від 03.12.2013 року №2826. Аналізується інформація, яка була розкрита емітентом, на предмет її повноти, достовірності та своєчасності розкриття.

За наслідками діагностики стану розкриття інформації готується висновок, надаються пропозиції щодо усунення помилок та рекомендації щодо розкриття інформації в подальшому, які стануть корисними в роботі наглядової ради емітента цінних паперів, його корпоративного секретаря, виконавчого органу.

Своєчасне проведення діагностики допоможе емітенту цінних паперів зменшити ризики застосування до нього санкцій з боку НКЦПФР за порушення законодавства про ринки капіталу та організовані товарні ринки.


За більш детальною інформацією та для замовлення послуги звертайтесь:

Ступак Олена
Тел.: +380 (44) 456-90-04 (05), +380 (67) 392-16-83
Ел. пошта: stupak@emcon.com.ua

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"